WOMEN FOR WOMEN PÁLYÁZAT

Alvásközpontot is találsz a Kiállítótérben
2017-08-10
Mártogatós manikűr teszt a NuGenesis Nails standnál
2017-08-10

A Womanity Fesztivál pályázatot hirdet olyan hazai női egyesületek, közösségek, szervezetek, vállalkozások részére, amelyek szívükön viselik és aktívan dolgoznak a nők esélyegyenlőségének növelésén, lehetőségeik bővítésén vagy testi/lelki egészségük megőrzésén, munka-magánélet egyensúlyuk fenntartásán, a női szolidaritás éltetésén.

Olyan női közösségeket szeretnénk ösztönözni, amelyek fő tevékenysége a nők előrehaladásának támogatása, és sokat tesznek azért, hogy minél több összetartó, boldog, egészséges nő éljen Magyarországon.
Fontosnak tartjuk, hogy a nők kezükbe vegyék saját lehetőségeik megteremtését, ne féljenek saját vagy egymás ambícióitól, és összefogjanak.

A pályázat célja, hogy a női élet sikeresebbé és boldogabbá alakításán lelkesen dolgozó közösségeknek támogatást és megjelenési lehetőséget, ismertséget nyújtson.

Pályázhatnak: olyan közösségek, amelyek a női lét kérdéseivel, megoldásaival és fejlesztésével foglalkoznak, valamint tevékenységükkel már bizonyították elkötelezettségüket a választott területükön. A pályázatban részt vehetnek bármilyen széleskörű tevékenységgel rendelkező női közösségek.

Pályázók köre: női szervezetek, vállalkozások, alapítványok, egyesületek, klubok és művészeti együttesek. Pályázó lehet egy női fitneszterem vezetője, nőknek író blogger vagy akár egy divattervező is, ha missziója egyezik a fentebb leírtakkal.

Nevezési díj: nincs.

 

Részleteket ITT találsz! 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.