Extra rendezvény kiemelt
témája


TE KI VAGY? A novemberi EXTRA előrendezvényen olyan önismereti, személyiségfejlesztő módszerekkel ismerkedhetsz meg, mint az NLP, coaching, IQ tesztelés vagy különböző kommunikációs gyakorlatok, melyek számos területen hozzájárulhatnak az eredményességedhez.

Az előrendezvényen a tréningeké, előadásoké a főszerep, de ízelítőt adunk a 2017. március 4-i fesztivál kiállítói programjaiból is isteni finger foods kóstolók, díjmentes szolgáltatások, egy kis karácsonyi készülődés és ajándékok mellett.


A női élet itt összpontosul:


 

a Womanity Fesztivál egy meghatározó, szellemes, inspiráló közösségi élmény, folyton megújuló, természetes női témákkal és megelevenedő magazinreklámokkal:

megmutatjuk kik állnak a legnépszerűbb márkák, a legújabb trendek mögött és lehetőséget adunk arra, hogy közel 100 márka termékét és szolgáltatását kipróbáld a helyszínen. A fesztiválok és előrendezvények kiállítását, előadásait és különlegesen egyedi welcome-ajándékait a női élet fontos területei inspirálják.

 

Darmó MagdolnaA CONSILIUM Humán Erőforrás Kft. szakmai igazgatója, Reiki Master, Prananadi Master, Avatar Master, NLP Master, Kineziológus, Thetafloating Master, Vezető tréner és nőkre specializálódott coach.

1989 óta dolgozik a felnőttképzés területén, azóta tart önismereti tréningeket és coachingokat főleg nőknek és üzletasszonyoknak. Meggyőződése, hogy minél jobban ismerjük magunkat, annál inkább rádöbbenünk arra, hogy kik vagyunk igazán, mire is vagyunk képesek, s mennyi minden szépség és öröm maradt rejtve addigi életünkből. Éppen ezért, ma már a vezetői coachingokon kívül csak az önismereti képzésre fókuszál, s ott is inkább a nők kerültek a középpontba.

MARISA PEERNagy-Britannia egyik legnépszerűbb motivációs előadója élő bejelentkezéssel tart tolmácsolt előadást a III. Womanity Fesztivál EXTRA előrendezvényén, a CorLeonis Kiadó közreműködésével. Marisa közel három évtized alatt töb ezer embernek segített a személyes fejlődésben pszichoterapeutaként, ügyféllistáján megtalálható a brit királyi család, olimpikonok és nemzetközi sztárok is.

Könyvei rendkívül népszerűek, számtalan ismert televíziós műsorban ls hírcsatornán szerepelt szerte a világon, valamint rendszeresen publikált cikkeket a brit sajtóban.

Dr. Nagy Ágnes, stresszterapeuta

Széles Adrienn, Vitiligo Közösség alapítóVágási Emőke, filmproducer


VARGA ISTVÁNPályafutását multinacionális vállalatoknál kezdte, ahol értékesítőből évek múlásával közép-, és felső vezetővé vált. Gyakorlati képzéssel és tanácsadással közel húsz éve foglalkozik cégeken belül és kívül.

Közösségek építését 2011-ben kezdte, aminek eredménye egy országosan működő, KKV cégvezetőket támogató networking szervezet. 2015-ben életre keltette az Értékesítők Napját és a Share Card-ot, mint képzést támogató platformokat, jelenleg is ezeken dolgozik.

BOGDÁN RICHÁRDA Mensa HugarIQa, a kiemelkedően magas intelligenciájú emberek klubjának elnöke, a Nemzetközi Mensa igazgatótanácsának a tagja. Foglalkozását tekintve újságíró, szerkesztő, idegenforgalmi szakújságíró, csaknem 20 éve vezeti idegenforgalmi vállalkozását.

22 éve írta meg a Mensa felvételi tesztjét, azóta tagja az egyesületnek. 20 éve oktat sajtótörténetet a TCU texasi egyetem nyári kurzusain amerikai diákoknak. Rendszeresen tart az intelligenciát népszerűsítő előadásokat. Nős, három lánygyermek édesapja.

Dr. Kenessey Andrea


2012-es Richter Aranyanyu díjazott


Kardiológus, a 2012-es Richter Aranyanyu Díjközönség által megválasztott díjazottja orvosnő kategóriában, a Mellrákfórum alapítója.

“35 éves voltam, amikor kiderült,hogy rosszindulatú az a csomó,amit a mellemben tapintottam. Mellrákom volt, nyirokcsomó áttétekkel.Műtétek, kemoterápia, sugárterápia és hormonkezelés, mely még most is tart.Nem csak az én életem változott meg akkor örökre, a családomé is. Tudatos életmódváltással,szemléletváltással kezdtem új életet.A mell-önvizsgálat lényegével pedig már két kislányom is tisztában van.”

TONK EMILA 25 éves Magyar Marketing Szövetség egyik alapítója és ügyvezető alelnöke, az Üzleti Akadémia irányítója.

Sajátos szemlélet-és előadásmódjával negyed évszázada segíti sikerekhez üzletemberek és- asszonyok sokaságát: nem véletlen, hogy a szakmában „Dr. Hogyan”-ként emlegetik. 2010-ben a világ legjobb előadói közé választották, 2013-ban pedig a Mentor-Oscar díjat is elnyerte.

BALÁZS KRISZTINAOkleveles természetgyógyász, hatékonyság fejlesztő tréner, előadó, egyben sikeres kereskedelmi szakember, Spiritual Life Coach.

Több mint 10 éves tapasztalattal segít a testi és lelki bonyodalmakkal küzdőknek. Ügyféllistáján a hazai sztárvilág számos ismert személyisége is szerepel. Sajátos rendszerelméletben látja a hozzá érkezők problémáit. Meggyőződése, hogy végre jó irányban haladnak dolgaink, ha rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, boldogtalanok és csalódottak vagyunk. Miért? Mert szinte csak ezek az időszakok, amikor képesek vagyunk kilépni a megszokott komfortzónánkból és új utakra lépni.

Balogh Enikő


2016-os Richter Aranyanyu döntős


A Debreceni Egyetem orvostanhallgatója. Két éve megbízott transzplantációs koordinátori szerepet tölt be a Magyar Orvostanhallgatók Szövetségében. Csatlakozott a Teddy maci programhoz, melyben társaival azt tűzték ki célul, hogy segítenek leküzdeni a kisgyerekek fehér köpenytől való félelmét. Gyerekmentő-rohamkocsi Futónagykövet lett.

Önkénteskedett az U-18-as jégkorong világbajnokságon, női kosárlabda Európa-bajnokságon, kézilabda Európa-bajnokságon, úszóversenyeken, és műkorcsolya-versenyeken. A munka során megismert sportolók részvételével pedig kórházlátogatásokat szervez. Haját, amikor megnő, rendszeresen felajánlja olyan gyerekeknek, akiknek betegségük miatt paróka nélkül hosszú ideig le kellene mondaniuk a szép, hosszú hajról.