„Rövid az élet ahhoz, hogy a legjobb dolgokat kitüntetett napokra tartogassuk!”

A nő kétszer – egy alkotásban
2017-08-17
MOLNÁR KRISZTA: ÖNMEGVALÓSÍTÁS – HOGYAN KEZDJ HOZZÁ?
2017-08-23
 

Simply You!

A lényegre törő mottó frappánsan összegzi a márka filozófiáját. Nem kell semmit túlbonyolítani, önmagunk legjobb változatát sokszor egészen egyszerű döntésekkel is elérhetjük. Tudatosság és ízlés kérdése az egész. A Me&Minime pedig minden kollekciójával arra törekszik, hogy az időtlenül elegáns és kifinomult nő ruhatárához szolgáljon újabb és újabb megkerülhetetlen alapdarabokkal. Vannak olyan divatmárkák, amelyek olyannyira feltűnő, különleges, a mindennapok keretei közül kilépő darabokat terveznek, hogy a hétköznapi életünk során csak szigorú mértéktartással és nagy gonddal összeállított, megfelelő kombinációkban viselhetjük őket.

Ezzel szemben Gálos Viktória tervezőnek kimondottan az a célja, hogy minőségével és letisztultságával a tömegből kitűnő, mégis sokoldalúan felhasználható, csaknem végtelenül kombinálható alapdarabokat készítsenek. Letisztult pasztell színvilág, kényelmesen nőies formák, amelyek mind rendelkeznek valami apró kis plusszal, amely ellenállhatatlanná teszi ezeket a darabokat a feminin megjelenés rajongói számára.

“Alapvető célunk, hogy a nők felszabadultan, kényelmesen önmaguk lehessenek a ruháinkban – hangsúlyozza Viktória, amikor arról kérdezzük, kiket látnak maguk előtt tervezés közben. – Olyan fiatalos nőknek tervezünk, akik mozgalmas hétköznapokat élnek, és mindehhez szeretnének kényelmesen, de ugyanakkor nőiesen megjelenni, s akár lazább környezetben, akár alkalmi közegben, ugyanabban a – kvázi multifunkcionális – ruhában eltölhetik az egész napjukat.”

 

Törékeny pasztellvilág

Aki szereti a visszafogottságot, a letisztult vonalakat, a visszafogott színvilágot és az időn és trendeken túli eleganciát, az nem kerülheti meg a Me&Minime-darabokat. Az elérhető árak mellett a márka másik nagy csábereje az anyagokban rejtőzik. Ezek a leheletfinom, redőkben omló, selymesen hűs tapintású anyagok teszik ellenállhatatlanná a ruhadarabokat: minden kelmerajongónak ajánlatos vigyázni, mert ahogy tapintási közelségbe kerülünk ezekkel a textilekkel, nem szabadulhatunk tőlük többé. A legkevésbé sem csodálkozunk azon, hogy maga Viktória is az alapanyagot emeli ki a munkafolyamat legfőbb insprációjaként: “Imádjuk, amikor csodaszép anyagokra lelünk, és azonnal beindul a fantáziánk, hogy mindezekből milyen új kollekció születhet.”

A nagybetűs Nő

A visszafogott, törékenynek ható, feminin stílus elkötelezettjeként a Me&Minime az alkalomtól, napszaktól, kortól, családi állapottól és minden külső körülménytől függetlenül a nagybetűs “Nő”-nek tervezi a kollekcióit. A márka hisz azokban a speciális értékekben, amelyek mindannyiunkban ott rejlenek, s azon dolgoznak, hogy munkájuk által ezt mi is könnyedén kifejezhessük, ha úgy akarjuk. “Egy ruhatár egyfajta csatorna tud lenni, amin keresztül ennyi nő azonosulni és örülni tud egymással, egymásnak” – véli Viktória.

“Szeretnénk, ha ruháinkat a viselőik igazán kiélveznék! Rövid az élet ahhoz, hogy a legjobb dolgainkat kitüntetett napokra tartogassuk… Mi annak örülnénk, ha a  nők a nőiességüket minden nap örömmel megélhetnék. Bárhogyan és bárhol is teljen a napjuk, akár egy játszótéren, akár irodában, akár egy esti buliban, jól érezhessék magukat a bőrükben. S ha ebben egy nőiesen kényelmes, letisztultan elegáns ruhatár segíthet Nekik, mi velük együtt örülhetünk!”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.