WOMEN FOR WOMEN PÁLYÁZAT – BESZÉLÜNK RÓLA(D)!


 

WOMEN FOR WOMEN PÁLYÁZAT


A Womanity Fesztivál pályázatot hirdet olyan hazai női egyesületek, közösségek, szervezetek, vállalkozások részére, amelyek szívükön viselik és aktívan dolgoznak a nők esélyegyenlőségének növelésén, lehetőségeik bővítésén vagy testi/lelki egészségük megőrzésén, munka-magánélet egyensúlyuk fenntartásán, a női szolidaritás éltetésén.

Olyan női közösségeket szeretnénk ösztönözni, amelyek fő tevékenysége a nők előrehaladásának támogatása, és sokat tesznek azért, hogy minél több összetartó, boldog, egészséges nő éljen Magyarországon.

Fontosnak tartjuk, hogy a nők kezükbe vegyék saját lehetőségeik megteremtését, ne féljenek saját vagy egymás ambícióitól, és összefogjanak.

A pályázat célja, hogy a női élet sikeresebbé és boldogabbá alakításán lelkesen dolgozó közösségeknek támogatást és megjelenési lehetőséget, ismertséget nyújtson.

Pályázhatnak: olyan közösségek, amelyek a női lét kérdéseivel, megoldásaival és fejlesztésével foglalkoznak, valamint tevékenységükkel már bizonyították elkötelezettségüket a választott területükön. A pályázatban részt vehetnek bármilyen széleskörű tevékenységgel rendelkező női közösségek.

Pályázók köre: női szervezetek, vállalkozások, alapítványok, egyesületek, klubok és művészeti együttesek. Pályázó lehet egy női fitneszterem vezetője, nőknek író blogger vagy akár egy divattervező is, ha missziója egyezik a fentebb leírtakkal.

Nevezési díj: nincs.


A pályázat menete:


I. FORDULÓ: a határidőre beérkezett pályázatokat a Womanity Fesztivál szervező csapata összesíti és az előválogatás során kiválaszt 15 pályázót.

II. FORDULÓ: a 15 kiválasztott pályázó 2017. 09. 16-án, a IV. Womanity Fesztiválon minimum 4, maximum 10 fős csapattal (a közösség vezetője + kollégák és/vagy ügyfelek) 8 percben mutatkozhat be a Women for Women – Beszélünk Róla(d)! szakmai zsűrije és a IV. Womanity Fesztivál közönsége előtt.

A pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok:

1. A szervezet rövid bemutatása, a szakmai célok és hitvallás összegzése, weboldal és/vagy Facebook oldal elérhetősége (maximum 1000 karakter)

2. Eddigi tevékenységet és eredményeket bemutató egyéb dokumentumok (pl. fotók, prezentáció stb.)

3. Rövid munkaterv, mely tartalmazza a pályázat pénzdíjának felhasználására tervezett tevékenység leírását és a tevékenység lezárultával kívánt cél elérését (maximum 1000 karakter)

Díjazás:

50.000 Ft pénzdíjazásban és további értékes ajándékokban részesülhet: 1 pályázó közösség a 15 továbbjutóból

A 15 továbbjutó közül a zsűri további két díjazottat, az őszi pályázat nagykövetei pedig egy különdíjas közösséget is kiválasztanak.

A pályázat benyújtása: a pályázatokat az info@womanityfesztival.hu e-mail címre várjuk.

Beérkezési határidő: 2017. 08. 31. Az elbírálás határideje: 2017. 09. 05. Minden pályázót értesítünk az eredményről. A pályázati program változtatásának jogát fenntartjuk.

Érvénytelen a pályázat, amennyiben:

– nem felel meg a kiírt pályázati feltételeknek, – benyújtása határidőn túl történik, – a pályázati anyag hiányos vagy nem valós adatokat tartalmaz.

A pályázat elbírálása: a pályázatokat az első fordulóban a Womanity Fesztivál szervező stábja, a második fordulóban a Women for Women – Beszélünk Róla(d)! pályázat prominens zsűrije bírálja el.

Az értékelés legfontosabb szempontjai:

■ Társadalmi érték ■ Egyedi koncepció ■ Női közösségformáló erő ■ Őszinteség, hitelesség ■ Inspiráló szellemiség
wfw1
IV WOMEN FOR WOMEN
wfw2
IV WOMEN FOR WOMEN
wfw3
IV WOMEN FOR WOMEN
wfw4
IV WOMEN FOR WOMEN
wfw5
IV WOMEN FOR WOMEN
wfw6
IV WOMEN FOR WOMEN
wfw7
IV WOMEN FOR WOMEN
wfw8
IV WOMEN FOR WOMEN

Womanity Fesztivál - Várkert Bazár

2017. 09. 16.