Mosolytervezés a Womanity Fesztiválon

Teszt akár 158 összetevőre – Teszteld magad ételintoleranciára!
2017-09-08

Van egy hely, ahol a szájsebész, a fogszabályozó fogorvos és az esztétikáért felelős fogorvos csapatmunkában dolgozik azért, hogy a te vágyaiddal összehangolva tervezze újra a mosolyodat. A Womanity Fesztiválon interaktív standdal, mosolytervezzésel várnak!

 

Fogorvoshoz félévente

Fogászati szűrésre járni alapvető egészségügyi kérdés, ezzel kapcsolatban nincsen vita. A Clinident Fogászati Centrum vezető fogorvosa, Dr. Czigler Péter tájékoztatása szerint félévente érdemes szájhigiénés kezelésen megjelennünk, amikor a dentálhigiénikus alapos tisztítást végez a fogainkon, s felfedezi az esetlegesen ott rejtőző problémákat. Ha ilyesmit talál, tovább küld bennünket a szakorvoshoz, akinél panaszmentesség esetén is évente egyszer érdemes látogatást tennünk.

Különösen fontos, hogy vigyük magunkkal a gyerekeket is, az ő esetükben ha lehet, a megelőzés még fontosabb. Ezzel kapcsolatban is bátran bízhatjuk magunkat a Clinident profi csapatára, minthogy itt különösen szívükön viselik a kis páciensek első találkozásait a fogászati kezelésekkel és küldetésüknek tartják, hogy oly módon vizsgálják és szükség esetén kezeljék hatékonyan a kicsiket, hogy ne okozzanak semmiféle traumát, s elkerüljék, hogy innentől kezdve a gyerekek a fehér csempétől és a fertőtlenítőszer szagától életük végéig gyomorgörcsöt kapjanak.

 

De mi van a töméseken túl?

A Clinident szolgáltatásai ott kapnak igazán szárnyra, ahol a hagyományos, jól ismert – sok esetben túl jól ismert… – fogászat véget ér: a professzionális fogfehérítésnél, a csúcstechnológiás lézerkezelésnél és az igazi nagyágyúnál, a „Smile Makeover”-nél.

Utóbbi, mely a Klinika nemzetközi viszonylatban is leginnovatívabbnak számító szolgáltatása a mosoly, a fogazat teljes újratervezését jelenti. Könnyen előfordulhat, hogy nem vagyunk maradéktalanul elégedettek az örömünk arcunkon való megnyilvánulásával – fog- és csonthiány, harapási diszfunkció mérgezheti a boldogságunkat. És sokáig úgy tűnt, hogy ezzel kénytelenek vagyunk együttélni, a tökéletes mosoly elérhetetlen távolságban van a hétköznapjainktól.

 

 

Dr. Czigler Péter mint mosolytervezési specialista azonban elhozta hozzánk a hollywoodi mosoly lehetőségét és szilárdan állítja, hogy minden problémára van megoldás.

 

„A modern mosolytervező szoftver valójában egy precíz fogászati eszköz, amely a páciensekről, vagy akár a rólad készült kép változtatásával, lényegében élő photoshoppal teszi láthatóvá jövőbeli mosolyodat” – foglalja össze a doktor úr a szinte hihetetlennek hangzó technológia lényegét.

 

Többé még csak megálmodni sem kell magunknak a tökéletességet, profi szoftverek segítenek abban, hogy a lehető legpontosabban lássuk előre, hogyan fog festeni a mosolyunk a kezelés után. “A mosolytervezés programjának külön előnye, hogy csak olyan látványterveket mutat, amelyek megvalósíthatók és pár perc alatt akár 10-20 variációt is megnézhetünk” – magyarázza Dr. Czigler Péter – Teljesen egyedi, új mosolyt tudunk tervezni, a legkedveltebb variációkat akár kinyomtatva haza is viheted és megmutathatod a családtagjaidnak, szeretteidnek és így eldönthetitek, melyik az a mosolyterv, amelyet leginkább magadénak érzel.” Hihetetlennek tűnik bár, de a hollywoodi mosoly bizony itt van egy karnyújtásra, személyre szabva, a maga tökéletességében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.