Mártogatós manikűr teszt a NuGenesis Nails standnál

WOMEN FOR WOMEN PÁLYÁZAT
2017-08-10
RAKOVICS ÉVA: MIT SZERETNÉL TUDNI MAGADRÓL?
2017-08-14
Az év átütő női eseményére, a IV. Womanity Fesztiválra egy napra népszerű márkák hozzák el termékeiket és szolgáltatásaikat díjmentes kipróbálásra, többek között a NuGenesis is. Amerikából érkezett Németországon át Magyarországra ez az újgenerációs műköröm építési technológia, amely azon kívül, hogy rendkívül egyszerű, így gyorsan lehet vele dolgozni, nem igényli az UV-lámpa használatát sem. Az egészség-centrikusság mellett a NuGenesis-nél arra is figyelnek, hogy a végeredmény strapabíró, szín- és fénytartó, ugyanakkor vékony, természetes hatású legyen. 
A NuGenesis Nails-technológia bevezetése hazánkba Nagy-Kovács Katalin műkörömépítő nevéhez fűződik, aki Németországban tanulta meg az alapokat, amelyet a napi gyakorlatban azóta is folyamatosan tökéletesít. A módszer még nagyon friss – Amerikában hozzávetőleg 6 éve, Európában 4 éve alkalmazzák -, ám sikerét jól mutatja, hogy rohamos gyorsasággal terjed világszerte. Katalinék hiszik, itthon is hamar népszerű lesz a technika, cégüket azzal a céllal alapították, hogy eljuttassák a NuGenesis Nails módszerét azoknak a műkörmösöknek, akik szeretnék kipróbálni, megtanulni és használni azt.Ennek megtanulása egyébként egy gyakorlott szakember számára nem vesz igénybe sok időt, ám garantáltan egy, a gyakorlatban jól használható tudás birtokába jutnak a tanfolyam elvégzői. A NuGenesis Nails Magyarország a tudás átadásán túl a technológiához szükséges alapanyagok kiszolgálásával is segíti azon partnereik munkáját, akik szeretnének ezzel a technológiával dolgozni.

Akár 40 perc alatt kész körmök

„A lényeg az egyszerűségében és az egészség-centrikusságában rejlik – magyarázza Katalin -: magyarul »mártogatós« technológiának is nevezhetjük, mert egyszerű mártogatós mozdulatokkal visszük fel a por alakú alapanyagot a körömre.” Ehhez négyfajta folyadékot használnak, a végén kialakul a fényes, színtartó és fénytartó műköröm. Az egyszerű lépéseknek köszönhetően igen gyorsan elkészül egy vendég körme. „A németországi tanárom, aki 4 éve csinálja ezt, 40 perc alatt végez szép kényelmesen egy vendéggel” – meséli Katalin. A francia manikűr kivitelezése így például csak egy mozdulatba kerül, a végeredmény pedig rendkívül szabályos lesz.

 

A fesztiválon ezt a szolgáltatást is DÍJMENTESEN tesztelheted:

REGISZTRÁCIÓ, JEGYTÍPUSOK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.